Ο Χάρης Κάτανας για τους ΑΝΕΛ

By on 14/01/2019

Τις ημέρες αυτές σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα η χαμηλότερη θερμοκρασία της χώρας, με το θερμόμετρο να δείχνει -19,1 βαθμούς. Υποθέτω ότι ακόμη χαμηλότερη πρέπει να είναι αυτή την περίοδο, η πολιτική θερμοκρασία στο γραφείο του Πάνου Καμμένου.

Ο κόσμος τους εγκατέλειψε και δεν τους σώζει κανένας νέος λεονταρισμός, κανένας θεατρινισμός, καμία καινούργια κολοτούμπα, σαν τις τόσες που έχουν πιστοποιηθεί ως βασική “ειδικότητα” του Πάνου Καμμένου. Η κατάρρευση ξεκίνησε από καιρό και δεν πρόκειται να σταματήσει με τίποτα, διότι οι ΑΝΕΛ δεν διαθέτουν πλέον κανένα λαϊκό έρεισμα. Το διαζύγιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι απόλυτα στημένο με δοσοληψίες βουλευτών τόσων, ώστε να έχει την ψήφο εμπιστοσύνης από την πλειοψηφία του Κοινοβουλίου η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, όσο και για να παραμείνει ο Πάνος Καμμένος στο πολιτικό παιχνίδι ως Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής του ομάδας με ότι προνόμια αυτό συνεπάγεται.

Η αλήθεια είναι μία: Η απαράδεκτη Συμφωνία των Πρεσπών γεννήθηκε με την ανοχή και την συναίνεση του «πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας» της κυβέρνησης Τσίπρα.

Και αυτό θα καταγράφει από τους ιστορικούς του μέλλοντος με τα μελανότερα γράμματα.

Κάτανας Χάρης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: