Ξεκίνησε η διανομή των δελτίων του Κοινωνικού Τουρισμού στην Κοζάνη

By on 02/06/2011

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΞεκίνησε με πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου, η διανομή των δελτίων του Κοινωνικού Τουρισμού στην Κοζάνη.

 

Περίπου 6.000 είναι οι δικαιούχοι, οι οποίοι θα παραλάβουν τα δελτία τους από τα γραφεία της Εργατικής Εστίας μέχρι και τις 16 Ιουνίου σε καθορισμένες ημερομηνίες, όπως ορίζεται από το πρόγραμμα, αλλά και στο επόμενο διάστημα σε ημέρες που θα οριστούν.

 

Πηγή:Πρωινός Λόγος

 

Ο κόσμος την πρώτη ημέρα διανομής των δελτίων ήταν πολύς έξω από τα γραφεία της Εργατικής Εστίας στην Κοζάνη, οι ουρές ήταν μεγάλες –αναπόφευκτα- αφού τα εισιτήρια που έχουν να μοιραστούν είναι πολλά.

 

Όπως τόνισε η προϊσταμένη της «Εργατικής Εστίας» στην Κοζάνη, Βασιλική Κουτσοσήμου Τσαΐρη: «Η Κοζάνη είναι η δεύτερη πόλη στο νομό που γίνεται η διανομή. Πρώτη ήταν η Πτολεμαΐδα και εκεί η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη και δόθηκαν σχεδόν 6.000 εισιτήρια». Η Κοζάνη έκανε επαναληπτική καταγραφή για ορισμένους δικαιούχους που είχαν λάβει χαρτί προτεραιότητας, αλλά δεν πρόλαβαν χρονικά να απογραφούν την τελευταία ημέρα που έληγε η προθεσμία, εισιτήρια τα οποία θα έρθουν στους δικαιούχους στο τέλος Ιουνίου.

 

Χαρακτηριστικό της μεγάλης ζήτησης για εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού στην Κοζάνη είναι ότι στον γειτονικό νομό των Γρεβενών θα διανεμηθούν συνολικά 600 εισιτήρια. Όμοια η κατάσταση και στην Καστοριά και στη Φλώρινα. Να σημειωθεί, ωστόσο, πως φέτος δεν θα τυπωθούν κατάλογοι των συμβεβλημένων ξενοδοχείων και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα βρουν μέσω internet.

 

Η διανομή των δελτίων θα γίνει με αλφαβητική σειρά, κατά ομάδες, ανάλογα με τη ζήτηση που έχει το κάθε γράμμα του επωνύμου. Επειδή η διανομή των δελτίων στην Πτολεμαΐδα δεν έχει ολοκληρωθεί, η υπάλληλος θα μεταβαίνει κάθε Παρασκευή εκεί, γιατί τα εισιτήρια πρέπει να είναι σφραγισμένα από την προϊσταμένη του Νομού, την κ. Τσαΐρη. Μετά τις ημερομηνίες (16 Ιουνίου) θα οριστούν ημέρες κατά τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία τους.

 

Μεγάλη καθυστέρηση στα υπόλοιπα προγράμματα

 

Η τρέχουσα οικονομική συγκυρία άφησε «στον αέρα» τα υπόλοιπα προγράμματα και είναι αμφίβολο εάν θα πραγματοποιηθούν. Ειδικά στο πρόγραμμα διανομής βιβλίων, που έχει μεγάλη ζήτηση κάθε χρόνο από τον κόσμο, δεν έχει γίνει καν η απαραίτητη προεργασία σε κεντρικό πάντα επίπεδο.Oμοια και για τα εκδρομικά προγράμματα, που δεν έχει αποφασιστεί εάν θα πραγματοποιηθούν κάποια στην Κοζάνη.

 

Η ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΑΠΟ 1/06/2011 ΕΩΣ 2/06/2011

Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,

 

ΑΠΟ 6/06/2011 ΕΩΣ 7/06/2011

Κ,Λ

 

ΑΠΟ 8/06/2011 ΕΩΣ 9/06/2011

Μ,Ν,Ξ,Ο

 

ΑΠΟ 13/06/2011 ΕΩΣ 14/06/2011

Π

 

ΑΠΟ 15/06/2011 ΕΩΣ 16/06/2011

Ρ,Σ,Τ,Υ,Φ,Χ,Φ,Ω

 

Για την παραλαβή των Δ.Κ.Τ/2011 οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

v Βιβλιάρια Υγείας

v Ταυτότητα

 

Ώρες Εργασίας : 8.00 π.μ. έως 2.00 το μεσημέρι

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: