Νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών

By on 23/05/2024

Με ένα νέο, υπερσύγχρονο σάρωθρο ενισχύθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών. Με την προσθήκη αυτή ενισχύεται επιπλέον ο στόλος οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας .

Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 129.580,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% και χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» (120.000,00€) του άξονα προτεραιότητας «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» και από ιδίους πόρους (9.580,00€) του Δήμου Γρεβενών.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο μηχάνημα,. φιλικό προς το περιβάλλον το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη οικονομική απόδοση, ασφάλεια και ευελιξία. Διαθέτει χωρητικότητα κάδου σαρωμάτων 1300 λίτρων και ικανότητα φόρτισης κάδου τουλάχιστον 1000 kg. Έχει τη δυνατότητα να κινείται αποτελεσματικά σε στενούς δρόμους, πεζόδρομους και πλατείες και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στην καθημερινή προσπάθεια των εργαζόμενων στην καθαριότητα.

Συγχρόνως ολοκληρώθηκε και η εκπαίδευση του προσωπικού για τη σωστή χρήση του μηχανήματος, από τους υπευθύνους της προμηθεύτριας εταιρίας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: