Νέα σελίδα για τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης

By on 08/02/2011

 

εκδηλωση εμπορικου συλλογου κοζανηςΣε μια νέα σελίδα περνά πλέον ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, μετά την αποχώρηση από την προεδρεία του μέχρι πρόσφατα και για 14 συναπτά έτη προέδρου Γιώργου Σβώλη.

 

Σε μια δύσκολη για το σύνολο του εμπορικού κόσμου περίοδο, η νέα διοίκηση, που θα οριστεί εντός των ημερών, θα βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρά και σημαντικά προβλήματα.
Πηγή: Πρωινός Λόγος

 

Τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της χώρας, αλλά κύρια και σε τοπικό επίπεδο, απασχόλησαν κατά κύριο λόγο την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αλιάκμων».

 

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε αφορμή να συγκεντρωθούν στον ίδιο χώρο έμποροι, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, συλλόγων, αλλά και πολιτικά πρόσωπα και φορείς, που θέλησαν έτσι να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, Αλέκος Αθανασιάδης και Γιάννης Βλατής, οι βουλευτές της Ν.Δ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Κασαπίδης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ο βουλευτής Ηλείας και τομεάρχης δικαιοσύνης της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας, οι δήμαρχοι Κοζάνης και Εορδαίας Λάζαρος Μαλούτας και Βίκυ Βρυζίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Μανώλης Καρακάσης, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας και του Εκθεσιακού Κέντρου Παναγιώτης Αποστολίδης κ.α..

 

Το σύνολο των ομιλητών αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπο του Γιώργου Σβώλη, το ήθος και τη σημαντική συνεισφορά του στα τοπικά δρώμενα, και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην μετέπειτα δράση του στα κοινά της πόλης.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: