Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 11ο Final Four Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

By on 04/04/2024

   Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 11ο Final Four Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., που έλαβε χώρα στο ανακαινισμένο ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, το διήμερο 28 & 30/03/2024.
     Επιτυχία  αποτέλεσε, η μεγάλη προσέλευση του φίλαθλου κοινού το οποίο κατέκλυσε το ΔΑΚ του Άργους Ορεστικού, τόσο την ημέρα των Ημιτελικών όσο και την ημέρα των Τελικών με την νεολαία να κερδίζει τις εντυπώσεις δίνοντας  δυναμικό παρόν στις κερκίδες του Κλειστού γυμναστηρίου.

     Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. κ. Ευάγγελου Λιόλιου, τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά στην Περιφέρειά μας. Ο κ. Λιόλιος συναντήθηκε με όλα τα Σωματεία,  τον Σύνδεσμο Διαιτητών καθώς και  το Σύνδεσμο Κριτών της Δυτικής Μακεδονίας και συζήτησε για τα προβλήματά του χώρου. Παρουσίασε το μεσοπρόθεσμο πλάνο της Ομοσπονδίας και την ανάπτυξη την οποία προσδοκά για το άθλημα στην μετά Covid εποχή. 

    Το απόγευμα του Σαββάτου τίμησε με την παρουσία του τους Τελικούς του Final Four και έκανε την απονομή του κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια Ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣ, ενώ ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου Παναγιώτης κατά τη διάρκεια των απονομών τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ.      

     Άριστο πνεύμα και ευγενής αθλητική άμιλλα επικράτησε σε όλους τους αγώνες του τουρνουά από τις αποστολές και των τεσσάρων Σωματείων που συμμετείχαν στους αγώνες της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων. Αυτές οι διοργανώσεις προάγουν το άθλημα και το αθλητικό ιδεώδες με πρωταγωνιστές τους νεαρούς αθλητές. Επιτυχία ήταν, τέλος, το χειροκρότημα των ηττημένων προς τους νικητές αλλά και των εκάστοτε νικητών προς τους ηττημένους, αναγνωρίζοντας την αξιέπαινη προσπάθειά όλων.
      Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., ευχαριστούν τον φίλαθλο κόσμο που γέμισε το ΔΑΚ Άργους Ορεστικού, τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Λιόλιο Ευάγγελο για την παρουσία του, τον συνδιοργανωτή Δήμο Άργους Ορεστικού και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Κεπαπτσόγλου Παναγιώτη και την Αντιδήμαρχο κα. Βραγγάλα Αλεξάνδρα  για την αμέριστη συνεργασία πριν και κατά τη διάρκεια του FINAL FOUR.

Κλείνοντας να ευχηθούμε στον Πρωταθλητή 2023-24 ΗΡΑΚΛΗ Α.Σ. καλή επιτυχία στην Προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και προσδοκούμε να μας εκπροσωπήσει επάξια ως Ένωση και Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: