Μία γιορτή του πινγκ πονγκ με πολλά παιδικά χαμόγελα

By on 20/06/2011

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΠραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας το 2ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας με την επωνυμία «Σάρισες 2011».

 

Τους αγώνες διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Σάρισες» Φλώρινας.

 

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς ανήλθαν στις 81.

 

Στις μικρές κατηγορίες παμπαίδων, παίδων και κοριτσιών συμμετείχαν 49 παιδιά και στην κατηγορία των αντρών 32. Οι αθλητές προέρχονταν από τα Ιωάννινα, τη Βέροια, την Έδεσσα, την Πτολεμαΐδα, την Κοζάνη, τη Λάρισα και τη Φλώρινα. Επίσης στην κατηγορία των αντρών είχαμε και επτά συμμετοχές από την Αλβανία δίνοντας διεθνή χρώμα στη διοργάνωση.

 

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με εικοσιτέσσερις (25) αθλητές και αθλήτριες. Στην κατηγορία των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ οι Τσιώτας Κων/νος, Αραβιάδης Ορέστης, Λυγούρας Σωτήριος, Μιχαηλίδης Στέργιος, Σπανός Δημήτριος, στην κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ οι Λυγούρας Ανδρέας, Παπαδόπουλος Ανδρόνικος, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Σουμπάσης Ιωάννης,  Κωνσαντινόπουλος Αλέξανδρος, Λιάσος Τραΐανός, στην κατηγορία των ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ οι Μπεκιάρη Ανδρονίκη, Ρούφα Ευτυχία, Ευθυμίου Άννα και στην κατηγορία των ΑΝΤΡΩΝ οι Σκλιας Αλέξανδρος, Λυγούρας Γεώργιος, Φωτιάδης Κων/νος, Πετσούκης Κων/νος, Σαπρανίδης Φαίδων, Σαπρανίδης Γώργιος, Σουμπάσης Θωμάς, Σπανός Ιωάννης, Κωνσταντινόπουλος Παύλος, Λιάσος Κυριάκος και Ευθυμίου Θωμάς.

Πρώτα αγωνίστηκαν οι μικρές κατηγορίες και στη συνέχεια οι άντρες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε οκτώ τραπέζια. Παρουσιάστρια των αγώνων ήταν η Παπακυριακού Μαρία, μέλος του συλλόγου μας.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Αριστείδου Αριστείδης, ο Προΐστάμενος Φυσικής Αγωγής Φλώρινας κ. Φωτιάδης Ιωάννης, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων κ. Γεωργιάδης Θεόδωρος και ο πρόεδρος της Γ.Ε.Φλώρινας κ. Αραβιάδης Θεολόγος.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: