Μήνυμα του Νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχου κ. Κωνσταντίνου ΣΠΑΝΟΥΔΗ

By on 21/01/2024

Με αφορμή την τοποθέτησή μου ως Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, θέλω να ευχαριστήσω την  Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ευκαιρία που μου έδωσε, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου επέδειξε, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, τα οποία θα εκπληρώσω με πλήρη ενσυναίσθηση, σεβασμό και ευθύνη.

 

Αναλαμβάνω Υπηρεσία σε μια ευαίσθητη περιοχή της χώρας μας, την οποία θα υπηρετήσω με γνώμονα τις αρχές της νομιμότητας, αναλογικότητας, αμεροληψίας, τον σεβασμό στο δημοκρατικό μας πολίτευμα και στα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, συνεχίζοντας το ομολογουμένως επιτυχημένο έργο του προκατόχου μου. 

 

Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ -με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των συναδέλφων μου- σκληρά, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα τον πολίτη και τις ανάγκες του, επιδιώκοντας να αισθανθεί περισσότερο ασφαλής, έχοντας μας στο πλευρό του με ανθρωπιά και φιλαλληλία.

 

Ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για εμένα είναι να υπηρετώ στον τόπο καταγωγής μου, στη Δυτική Μακεδονία, όπου έζησα τα μαθητικά χρόνια της ζωής μου, πρόκληση δε αποτελεί πέραν των άλλων, η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της.

 

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους των Υπηρεσιών της  Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την άψογη συνεργασία μας και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσφορά τους, προς τους πολίτες και την κοινωνία, με ζήλο, αγάπη και αυταπάρνηση όπως πάντα.

                                                                         

                                                                                               Με βαθιά εκτίμηση,

                       

 

                                                                                         Κωνσταντίνος ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ

                                                                Ταξίαρχος

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: