Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών του έργου «Εργασίες ανακατασκευής τμήματος καταστρώματος Υψηλής Γέφυρας Σερβίων»

By on 11/04/2024

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται, μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής τμήματος καταστρώματος της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων-Κοζάνης, που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, από 10-04-2024 και θα ισχύει για δύο μήνες ως ακολούθως:

 

Α) Την εναλλάξ κυκλοφορία (λόγω στένωσης) της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Λάρισας, από τη Χ/Θ 19+000 έως τη Χ/Θ19+300 (υψηλή γέφυρα Σερβίων), όπου χ.θ 0+000 ο κόμβος στην πρώην γέφυρα Ο.Σ.Ε. στην ανατολική είσοδο της πόλης της Κοζάνης. 

Β) Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων δεν θα διακόπτεται, αλλά θα διεξάγεται στο εναπομείναν τμήμα της οδού, εναλλάξ ανά κατεύθυνση, σύμφωνα με το τυπικό σχέδιο 2.1.3. των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ-ΣΕΕΟ). 

Γ) Στην περίπτωση που η περιοχή επέμβασης υπερβαίνει τα 50 μ., η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται από σημαιοφόρους με τη χρήση ενδοεπικοινωνίας. Για χρονικό διάστημα πενήντα πέντε (55) ημερών το μέτρο της εναλλάξ κυκλοφορίας θα εφαρμοσθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας  (ώρες 07:00 έως 17:00), ενώ για επιπλέον πέντε (5) ημέρες το μέτρο θα ισχύσει και κατά τη διάρκεια της νύχτας (όλο το 24ωρο). Στην τελευταία περίπτωση (24ωρες εργασίες στεγανοποίησης-μόνωσης), θα χρησιμοποιηθούν φορητοί φωτεινοί σηματοδότες, οι οποίοι θα λειτουργούν σε εύρος 400 μέτρων περίπου.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: