Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

By on 12/04/2011

 

ΔΗΠΕΘΕΤις 950.000 ευρώ αγγίζει ο προϋπολογισμός του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης όπως ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης τη Δευτέρα το βράδυ.

 

Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, αφού υπερψηφίστηκε από την δημοτική αρχή, τον Λ. Ιωαννίδη και τον Κ. Πουτακίδη, καταψηφίστηκε από τον Γ. Μητσιάκο, ενώ λευκό ψήφισε η παράταξη της κας Νανοπούλου.

 

Πηγή:ο Χρόνος

Εισηγήτρια του θέματος ήταν η Κούλα Καλογερίδου, πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, η οποία τόνισε πως ο προϋπολογισμός είναι προσαρμοσμένος στα δεδομένα της εποχής, αλλά και στις προγραμματικές συμβάσεις  που έχουν υπογραφεί με το Δήμο Κοζάνης, το Υπουργείο Πολιτισμού και την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης.

 

Τη σημασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης για την περιοχή εξήρε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λ. Μαλούτας, ο οποίος σημείωσε πως το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα συνεχίσει να ασκεί την πολιτική του, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις στο Δήμο Κοζάνης αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή.

 

Από την πλευρά της η κα Νανοπούλου, ανέφερε πως η συζήτηση αφορούσε τον προϋπολογισμό και όχι την σημασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και υποστήριξε πως σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία θα έπρεπε να υπάρχει περαιτέρω μείωση των εξόδων.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: