Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη αναβαθμίζει το λογισμικό της

By on 24/04/2019

Δεν θα λειτουργεί 30/4 με 10/5 το δανειστικό της τμήμα.

H Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης ολοκληρώνει την πλήρη μετάβαση της στο βραβευμένο ανοιχτού κώδικα λογισμικού διαχείρισης βιβλιοθηκών Koha.

Για το λόγο αυτό το δανειστικό της τμήμα δεν θα λειτουργεί από τις 30 Απριλίου 2019 μέχρι και τις 10 Μαΐου 2019, ενώ κανονικά θα λειτουργεί το αναγνωστήριο της.

Πρόκειται για την άμεση αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης με την εγκατάσταση και τη λειτουργία του Koha, ενός σύγχρονου συστήματος αυτοματοποίησης βιβλιοθηκών.


Η μετάβαση στο νέο σύστημα δίνει μια πληθώρα δυνατοτήτων, παρέχοντας μια σειρά από εξελιγμένες και σύγχρονες υπηρεσίες με αιχμή του δόρατος τον νέο ηλεκτρονικό κατάλογο (O.P.A.C.).

Πλέον, οι χρήστες της Βιβλιοθήκης μας θα έχουν άμεση και ελεύθερη πρόσβαση σε έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάλογο με πολλές δυνατότητες ως προς τον εντοπισμό βιβλίων και την αναζήτηση πληροφοριών.

Παράλληλα, η γενικότερη διαχείριση και οργάνωση της Βιβλιοθήκης (δανεισμοί, καταλογογράφηση κ.λπ.) γίνεται ακόμα πιο εύκολη και αυτοματοποιημένη χάρη στις πολλές αντίστοιχες δυνατότητες του νέου συστήματος.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: