Επαφές τρίτου τύπου στην Βόρεια Ελλάδα! Υπάρχουν ή όχι εξωγήινοι;

By on 03/06/2023

Τι συμβαίνει εκεί έξω; Είμαστε μόνοι μας σε αυτό το απέραντο σύμπαν; Αν όχι, αυτοί που ζουν κάπου μακριά μας έχουν επισκεφτεί;

Τα ερωτήματα αυτά παραμένουν μέχρι και σήμερα αναπάντητα χωρίς κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα τι πραγματικά συμβαίνει στο σκοτεινό και αχανές διάστημα. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν στην ύπαρξη ζωής έξω από τον δικό μας πλανήτη.

Άλλοι μεμονωμένα και άλλοι δημιουργώντας ομάδες, εξερευνούν και καταγράφουν περί         εργα περιστατικά που έχουν αναφερθεί σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Τα συγκεκριμένα περιστατικά άλλοτε αποδεικνύονται ψεύτικα και άλλοτε απλά ξεχνιούνται με κάποιον περίεργο τρόπο.

Τι και αν οι αμερικανικές Αρχές στην έκθεσή τους για εξωγήινη ζωή εκφράζουν ακόμα αμφιβολίες, αυτό δεν εμποδίζει όλους αυτούς τους ανθρώπους από το να πιστεύουν πως οι εξωγήινοι μας έχουν επισκεφτεί. Σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής “Ρεπορτάζ Δρόμου”, ασχολήθηκα με ένα τέτοιο περίεργο περιστατικό, το οποίο κατεγράφη στο χωριό Χρυσόπετρα του Κιλκίς τον Ιούνιο του 1989.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή “Ρεπορτάζ Δρόμου”

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: