Εξιχνιάστηκαν (12) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπής στην περιοχή της Κοζάνης

By on 10/05/2011

ΚΛΟΠΕΣΣχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ατόμων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου υπηκόου Βουλγαρίας και τριών (3) ακόμα ατόμων, αγνώστων στοιχείων, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-5-2011 σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ανωτέρω αλλοδαπού, βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο ανωτέρω μαζί με τρεις άγνωστους δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με αποκλειστικό σκοπό τη διάπραξη κλοπών και τον προσπορισμό σ’ αυτούς οικονομικού οφέλους, έχοντας διαρκή δράση και κατανεμημένους ρόλους.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι από τέλη Μαρτίου 2011 μέχρι και 3-5-2011 διέπραξαν στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης δώδεκα (12) κλοπές οικιών και δύο (2) απόπειρες κλοπής οικιών, κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, σαράντα (40) περιστέρια και άλλα αντικείμενα.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων και ζώων ανέρχεται στο ποσό των 22.000 ευρώ περίπου, ενώ το συνολικό αφαιρεθέν χρηματικό ποσό ανέρχεται σε 4.015 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο διάπραξης και άλλων κλοπών-διαρρήξεων οικιών στην ευρύτερη περιοχή δικαιοδοσίας μας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: