Εντοπισμός και σύλληψη δραστών κλοπής στα Γρεβενά από την ομάδα ΔΙΑΣ της Α.Δ. Κοζάνης

By on 23/02/2011

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΑναγνωρίστηκαν οι δύο από τους τέσσερις δράστες, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας,  που συμμετείχαν σε κλοπή στην Παναγιά Γρεβενών στις 14 Φεβρουαρίου 2011.  Με τη μέθοδο της απασχόλησης στην αυλή του σπιτιού 73χρονου άνδρα, του  αφαίρεσαν  το χρηματικό ποσό των 217 ευρώ και διέφυγαν .

Οι δράστες  εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από Αστυνομικούς στην ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης και παραδόθηκαν σε αστυνομικούς του Α.Τ.Δεσκάτης.

Πηγή:grevenain.gr

Στη συνέχεια οι δυο δράστες αναγνωρίσθηκαν από πολίτη του Κιλκίς, από φωτογραφίες που εστάλησαν από το Α.Τ. Δεσκάτης και του επιδειχθησαν,από τον οποίο είχαν κλέψει σε παλαιότερη «επιχείρηση» τους, το ποσό των 1500€, ένα χρυσό πεντόλιρο αξίας δύο χιλιάδων ευρώ, καθώς και μία Άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διευθυνση Γρεβενών και όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής προανακριτικά στοιχεία, οι δύο από τις τρείς γυναίκες ανήκουν σε οργανωμένη ομάδα, η οποία αποτελείται από πέντε τουλάχιστον άτομα και δρα σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα με σκοπό τη διενέργεια κλοπών.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: