Ενημέρωση για την λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας

By on 11/05/2021

Ενημερώνουμε τους πολίτες και τους αθλητές του κολυμβητηρίου ότι κατόπιν της ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 08/05/2021 με τίτλο : «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00.» (Β’1872), η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μας διευκρίνισε τα παρακάτω, σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από 10/05/2021:

 

Επιτρέπεται η χρήση του κολυμβητηρίου με την εξής σειρά προτεραιότητας:

1)Αθλητές προ ολυμπιακής προετοιμασίας και εθνικών ομάδων.

2)Αθλητές αγωνιστικών και προ αγωνιστικών τμημάτων καθώς και υποψηφίων ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών (οι οποίοι θα προσκομίζουν αίτηση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις).

3)Αθλητές αγωνιστικών τμημάτων σωματείων master και αθλούμενοι πολίτες.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση χρήσης των κολυμβητηρίων : 1) Από αθλητές, είναι η διενέργεια τεστ αντιγόνου για COVID-19, από διαπιστευμένα εργαστήρια ή τον ΕΟΔΥ. 2) Από αθλούμενους πολίτες, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ για COVID-19 (self test ή rapid test ή PCR). Κατ’ εξαίρεση για τους αθλούμενους δεν απαιτείται η διενέργεια ελέγχου για COVID-19 για όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. 3) Από υποψηφίους σχολών, η διενέργεια εβδομαδιαίου self test για COVID-19.

 

Τα αποδυτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

 

Σε αναμονή νέων διευκρινήσεων θα ανακοινωθεί η ακριβής λειτουργία του κάθε τμήματος.

 

Ευχαριστούμε για την υπομονή που δείξατε όλο αυτό το διάστημα.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: