Ελεύθερα σήμερα τα αδέσποτα σκυλιά στο Δημαρχείο

By on 01/07/2011
ΑΔΕΣΠΟΤΑΕλεύθερα αδέσποτα σκυλιά, μπροστά στο Δημαρχείο της Κοζάνης, προτίθεται να αφήσει σήμερα, Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι, ο Δημήτρης Λιάνας, ιδιοκτήτης του κυνοκομείου και ιδρυτής του Συλλόγου Ζωόφιλων Κοζάνης «Στοργή»!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πολλές συζητήσεις με τη δημοτική αρχή, δεν επήλθε συμφωνία και έτσι, ο κ. Λιάνας φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση!

 

Πηγή:Πρωινός Λόγος

 

Χθες το πρωί έγινε μια τελευταία προσπάθεια προσέγγισης των δυο πλευρών, όμως δεν επήλθε συμφωνία.

 

Ο Δήμος Κοζάνης πρότεινε στον κ. Λιάνα να αμοίβεται με 90 ευρώ για κάθε μια από τις 8 μηνιαίες «εξορμήσεις» για αδέσποτα σκυλιά, να δίνει 30 ευρώ γα κάθε σκύλο που στειρώνεται και φεύγει μέσα από το κυνοκομείο, να παρέχει τα φάρμακα των ζώων και να δίνει 133 ευρώ σε κυνοκομεία για κάθε σκύλο που στειρώνεται.

 

Σε αυτά φέρεται να συμφώνησε ο κ. Λιάνας, όμως διαφώνησε με τις 3.000 ευρώ μηναίως για τροφές και φροντίδα των σκύλων, ζητώντας 5.000. Ο ίδιος προτίθεται να παρουσιάσει τις θέσεις του σήμερα το πρωί και φέρεται διατεθειμένος να επιμείνει στη θέση του.

2 Comments

  1. nikdigrik

    01/07/2011 at 10:35

    Πλάκα θα έχει να δούμε καμιά 200ριά σκυλιά ελεύθερα στην πλατεία της πόλης,τα γυράδικα ας φροντίσουν να βάλουν διπλάσια δόση για να φάνε και τα σκυλάκια κανένα κοψίδι.

  2. mmingos

    01/07/2011 at 13:50

    δεν νομίζω να φτάσουμε ώς εκεί… θα είναι γελοίο !

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: