Εθιμοτυπική επίσκεψη των ενώσεων συνοριακών φυλάκων Καστοριάς – Φλώρινας- Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ

By on 22/02/2024

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος, κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς, κ. ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗ Κυριάκο, συνοδευόμενο από τον Γενικό Γραμματέα, κ. ΙΩΑΝΝΟΥ Δημήτριο, τον πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Φλώρινας, κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Χρήστο, συνοδευόμενο από τον Γενικό Γραμματέα, κ. ΓΕΩΡΓΟΥ Τρύφωνα, το μέλος κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗ Χρήστο και τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, κ. ΤΟΤΟΝΙΔΗ Ιωάννη και το μέλος κ. ΜΑΛΚΟ Αντώνιο.

Οι ανωτέρω επισκέπτες αφού έδωσαν συγχαρητήρια στον κ. Γενικό για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ανέφεραν τα όποια προβλήματα απασχολούν τις ενώσεις τους και ακολούθως ανέδειξαν το σημαντικό ρόλο που καλούνται να επιτελέσουν τόσο στη πάταξη της όποιας εγκληματικότητας υφίσταται στην περιφέρειά τους όσο και στη φύλαξη των συνόρων.

Ο κ. Γενικός, αφού ευχαρίστησε τις Ενώσεις για την εθιμοτυπική τους επίσκεψη, προέβη σε ιδιαίτερη μνεία σχετικά με τη σημαντική προσφορά τους στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: