Εθιμοτυπική επίσκεψη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Δ. Μακεδονίας στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας

By on 14/02/2024

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας  επισκέφθηκε, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Δημήτριος ΜΑΝΤΑΛΙΑΣ, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη ΝΤΑΝΑ, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Ιωάννη ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟ, τον Ταμία κ. Κωνσταντίνο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ και το μέλος κα. Ελένη ΤΣΙΚΡΙΚΗ, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ.  Κωνσταντίνο ΣΠΑΝΟΥΔΗ.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης συνεχάρη τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την προαγωγή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, όπου δόθηκε η δυνατότητα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων σε ζητήματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, αφού ευχαρίστησε την Ένωση για τον εποικοδομητικό τους διάλογο, τόνισε ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις που έχουν ως βάση την βελτίωση της καθημερινότητας των αστυνομικών και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: