Γρεβενά:Έχασε τη ζωή του απο πτώση σε χαράδρα

By on 16/05/2011
XΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΟΤη ζωή του έχασε το Σάββατο το πρωί στις 9:00 περίπου  ο Γκέκας Κωνσταντίνος του Χρήστου από τη Ροδιά Γρεβενών.

 

Ο άτυχος 41χρονος εργαζόμενος σε τεχνική εταιρία, η οποία εκτελεί έργο στην περιοχή του Πολυνερίου – Αλατόπετρας.

 

Πηγή:grevenain.gr

 

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, μετά από λάθος  υπολογισμό των κινήσεών του εξετράπη με το μηχάνημα που χειριζόταν σε ρεματιά,  με  αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να βρει τραγικό θάνατο.

Τα αίτια ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυνερίου, ενώ το πτώμα του άτυχου άνδρα διακομίσθηκε για νεκροψία – νεκροτομή.

One Comment

  1. sinti

    17/05/2011 at 13:39

    Ερευνα για τα αίτια του εργατικού ατυχήματος στα Γρεβενά

    Με ανακοίνωσή της η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη θλίψη της για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Γκέκα, 41 ετών, που τραυματίστηκε θανάσιμα το Σάββατο, 14 Μαΐου 2011, κατά την επισκευή πέτρινου τοιχίου στην περιοχή Αλατόπετρας Γρεβενών.

    Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο, τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνούν υπηρεσιακοί παράγοντες του Τμήματος Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Κοζάνης και η έκθεση αυτοψίας θα διαβιβασθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

    Σε περίπτωση διαπίστωσης παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας για τα μέτρα υγείας και ασφάλειας, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.

    Το μοιραίο γεγονός συνέβη ενώ ο άτυχος 41χρονος χειριζόταν μικρό φορτωτή, ο οποίος εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε ρέμα βάθους σαράντα (40) περίπου μέτρων.

    Πηγή:kozani.tv

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: