ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ:Απο τα μεσάνυχτα 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες

By on 19/06/2011
ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗΑναμένονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση- Σχέδιο για περιοδικές διακοπές ρεύματος

 

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρά απο τα μεσάνυχτα η ΔΕΗ μετά και το “ναυάγιο” στη συνάντηση την Κυριακής με τον Υπουργό περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου.

 

Παράλληλα οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν και σε κατάληψη μέρους των ορυχείων και μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Πηγή:newsit

 

 

Η απεργία αναμένεται να έχει επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση της χώρας ενώ η διοίκηση της εταιρίας έχει έτοιμο έκτακτο σχέδιο με περιοδικές διακοπές ρεύματος προκειμένου να αποφευχθεί μπλάκ άουτ.

 

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος, επανέλαβε ότι στόχος των κινητοποιήσεων δεν είναι να γίνει μπλακ-άουτ (συσκότιση), θα υπάρξουν ωστόσο, όπως είπε, επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση.

 

Το Σάββατο, η ΠΑΣΚΕ της ΓΕΝΟΠ συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο, στον οποίο επανέφερε με αίτημα να αποσυρθεί η διάταξη του μεσοπρόθεσμου που προβλέπει την περαιτέρω αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.

 

Η συνάντηση, σύμφωνα με πηγές της ΠΑΣΚΕ έγινε σε καλό κλίμα ωστόσο δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό στην κατεύθυνση της ικανοποίησης του αιτήματος των συνδικαλιστών.

One Comment

  1. τοξοτινα

    20/06/2011 at 12:42

    το θέμα όμως είναι να μην κόψουν σε εμάς το ρεύμα, αλλά σε όλα τα απαίσια άτομα της αθήνας…… αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. οι κηφήνες της ΔΕΗ που μένουν στην αθήνα θα αφήσουν την επαρχία να υποφέρει……….. και πόσο μάλλον την κοζάνη, που εμ από την μια τρώμε την τέφρα και τα σκατά της ΔΕΗ εμ από την άλλη μας κόβουν και το ρεύμα……………..

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: