Γέφυρα Ζωής-Αιμοδότες Κοζάνης: Λαμπαδηφορία 2020

By on 25/09/2020

Σεβόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε λόγω του covid-19, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης θα ανάψει τον βωμό της λαμπαδηφορίας στο γραφείο του την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 20:00, χωρίς την παρουσία μελών και φίλων συλλόγων, ευελπιστώντας του χρόνου να έχουμε όλοι την υγεία μας, να έχουμε ξεπεράσει και αυτόν τον κόλαφο και να επανέλθουμε για 16η χρονιά στις γειτονιές και τα χωριά της περιοχής μας, ανάβοντας την φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας!

Σας περιμένουμε όμως στην κεντρική πλατεία Κοζάνης από τις 18:00 έως τις 20:00, όπου θα στηθεί το περίπτερο του συλλόγου, πάντα με την τήρηση των μέτρων προστασίας τόσο από τους πολίτες, όσο και από τα στελέχη του συλλόγου, ώστε να διαδοθεί το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, όπως θα γινόταν με την λαμπαδηφορία. 

 

Μαζί μας στην ενημέρωση θα βρίσκεται και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κοζάνης.

 

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι οι προγραμματισμένες αιμοδοσίες του Συλλόγου γίνονται κανονικά (το πρόγραμμα στο seakozanis.gr), σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων,

Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.

                    Ο πρόεδρος                              Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος                        Βόμβα Σοφία

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: