Βελτιώνονται και εκσυγχρονίζονται τα αντλιοστάσια άρδευσης σε Αλωνάκια, Ξηρολίμνη, Σκήτη και Καλαμιά

By on 25/02/2019

Ξεκινούν οι εργασίες βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των  αντλιοστασίων άρδευσης στις Τοπικές Κοινότητες Αλωνακίων, Ξηρολίμνης, Σκήτης και Καλαμιάς, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και την ανάδοχο εταιρεία.

Το έργο συνολικού ύψους 116χιλ. ευρώ αφορά σε συντήρηση και αποκατάσταση φθορών σε αντλιοστάσια, γεωτρήσεις, κλειστές και ανοιχτές δεξαμενές νερού, πλατείες συλλογής νερού.

Οι εγκαταστάσεις αυτές διαχειρίζονται νερό, που χρησιμοποιείται για άρδευση και υδροδότηση γεωργοκτηνοτροφικών μονάδων στις Τ.Κ. Αλωνακίων, Ξηρολίμνης, Σκήτης και Καλαμιάς.

« Η στήριξη της  παραγωγικής διαδικασίας αποτελεί έμπρακτα προτεραιότητα για το Δήμο Κοζάνης και αυτό κάνουμε και με τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό  των αρδευτικών σε Αλωνάκια, Ξηρολίμνη, Σκήτη και Καλαμιά συνεχίζοντας μια σειρά βελτιωτικών παρεμβάσεων έργων και μελετών ύψους 2,5εκ. ευρώ σε 12 τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, τα οποία εντάσσονται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα» δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: