Αυξημένα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στο πρώην δήμο Βερμίου

By on 15/01/2011

diarrhkths139 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα σημειώθηκαν μέσα στο 2010 στην Εορδαία, ειδικά σε χωριά και απομακρυσμένες περιοχές του δήμου Βερμίου.

 

 Όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος Εορδαίας και πρώην δήμαρχος Βερμίου «η ανησυχία είναι έκδηλη μεταξύ των πολιτών της περιοχής, ενώ στόχος όλων θα πρέπει να είναι η ύπαρξη ενός οργανωμένου σχεδίου για την προστασία των πολιτών, καθώς εντοπίζονται πολλά κρούσματα σε περιοχές του πρώην δήμου Βερμίου, όπως  Κομνηνά, Μεσόβουνο, Πύργοι».

Πηγή: Ο Χρόνος

 

 

 

Από τις 139 κλοπές εξιχνιάστηκαν οι 51 και συνελήφθησαν 30 άτομα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης, εν μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και τα κρούσματα στον πρώην δήμο Βερμίου.

 

 

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης Γ. Καραϊτση, «τα κρούσματα είναι αυξημένα και έχουμε δώσει εντολές να πυκνώσουν οι περιπολίες και να διενεργούνται έλεγχοι με έμφαση στις περιοχές που είναι προσβάσιμες από την εθνική οδό, καθώς έχουμε παρατηρήσει ότι κλοπές διαπράττονται σε περιοχές που είναι κοντά σε εθνικό δίκτυο και υπάρχει πολύ πιο εύκολη διαφυγή».

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: