Αποτίμηση των εκδηλώσεων στην πλατεία Γιολδάση

By on 17/01/2011

topos_na_zeisΟλοκληρώθηκαν στις 3 Ιανουαρίου οι Χριστουγεννιάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Γιολδάση στην Κοζάνη [ Παύλου Μελά] που οργανώθηκαν από την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση ‘’ Κοζάνη – τόπος να ζεις’’.

Οι εκδηλώσεις είχαν απρόσμενη επιτυχία και  ελπιδοφόρα συμμετοχή από τους συνδημότες και κυρίως τα παιδιά.

Δελτίο Τύπου

 

Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση ‘’ Κοζάνη – τόπος να ζεις’’ αποτιμώντας συνολικά τις εκδηλώσεις,  κρατά ως σπουδαιότερο το  χαμόγελο των παιδιών και τη συγκίνηση των μεγάλων, την πρωτόγνωρη πολιτισμική δημιουργία που συντελέσθηκε, την ουσιαστική συμμετοχή των συνδημοτών  και την  εθελοντική τους  δράση,  την βαθιά ανθρώπινη ατμόσφαιρα και την υψηλή αισθητική που χαρακτήρισε όλο τον κύκλο των εκδηλώσεων από τα παραμυθοτράγουδα  και τις παιδικές κατασκευές, μέχρι τις μουσικές βραδιές και τον Αϊ Βασίλη, που έλαβε τα δώρα των παιδιών που συμμετείχαν ως άδολη προσφορά τους  στα παιδιά της Παλαιστίνης.

 

 

Η κίνησή μας αξιολογώντας τον κύκλο των παραπάνω εκδηλώσεων,  διαβλέπει  ως αισιόδοξο πολιτικό  μήνυμα την ενεργοποίηση και συμμετοχή  των συνδημοτών, την ενίσχυση της αξίας για αυτοδιαχείριση των τοπικών κοινωνιών,  την ενδυνάμωση των σχέσεων  μας και των κοινών δράσεων. Το όραμα και στόχος  μας να  καταστεί η Κοζάνη πραγματικά ‘’ τόπος να ζεις’’ σίγουρα ήρθε πιο κοντά.

 

 

Η εθελοντική προσφορά και εργασία των συνδημοτών μας ήταν καίριας σημασίας για την υλοποίηση των εκδηλώσεων. Η κίνησή μας οφείλει, αναγνωρίζοντας την βοήθεια και προσφορά  όλων εκείνων που συνέδραμαν στις εκδηλώσεις με κάθε τρόπο, να τους ευχαριστήσει από τη θέση αυτή υπενθυμίζοντας  ότι η επιτυχία των εκδηλώσεων ανήκει και σε αυτούς.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: