Απολύτως επιτυχημένη η πρώτη εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Μ.Ο.Π.

By on 22/03/2011
Μ.Ο.Π. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣΤο να πετυχαίνεις το στόχο που έχεις βάλει, με την πρώτη κιόλας προσπάθεια σίγουρα έχει πολύ μεγάλη αξία και σημασία. Την ίδια αξία και σπουδαιότητα που έχει και ο τρόπος με τον οποίο επετεύχθη κάτι τέτοιο.

 

Η Διοίκηση του Μοτοσυκλετικού  Ομίλου Πτολεμαΐδας και της Τράπεζας αίματος αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους εκείνους…

… που αγκάλιασαν με τόσο μεγάλη θέρμη την πρώτη εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας που στάθηκε ικανή να αφήσει μία πολύ δυνατή ¨κατάθεση ζωής¨ στην τράπεζα αίματος.

 

 Μία κατάθεση που μεταφράζεται σε 50 και πλέον φιάλες αίματος που ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιηθούν  αλλά και που, αν χρειαστούν, το ξέρουμε πολύ καλά ότι θα αποβούν σωτήριες.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται στην πόλη ανάλογη δράση από έναν σύλλογο Μοτοσυκλέτας  όπως ο Μ.Ο.Π. και το αποτέλεσμα αυτής έχει ιδιαίτερη σημασία για τον όμιλο. Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο πρώτο μας κέλευσμα, αφενός μας συγκινεί και αφετέρου μας βοηθά να συναισθανθούμε καλύτερα τον κοινωνικό μας ρόλο που πρόθεσή μας είναι να τον υπηρετήσουμε με συνέπεια.

 

Ευχαριστούμε τον κόσμο, τα μέλη μας αλλά και όλους τους φίλους του Μ.Ο.Π. για την ουσιαστική, έμπρακτη υποστήριξή τους και φυσικά όλο το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου για την προσφορά των πολύτιμων υπηρεσιών τους. Καλούμε τον κόσμο της Μοτοσυκλέτας, και όχι μόνο, να στηρίξει τον Μ.Ο.Π. και να ενισχύσει τις δράσεις του.

 

Η προσπάθεια που ξεκίνησε θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: