Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης:Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη

By on 20/06/2011

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣΟδηγούνται σε κλείσιμο αστυνομικές υπηρεσίες

 

Κραυγή αγωνίας στέλνουν οι αστυνομικοί από την Κοζάνη, οι οποίοι πραγματοποιούν την προσεχή Τρίτη ένστολη διαμαρτυρία, μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, καθώς, όπως υπογραμμίζουν, «οι αστυνομικές υπηρεσίες οδηγούνται σε κλείσιμο και το αστυνομικό προσωπικό σε μαρασμό.

 

Πηγή:Πτολεμαίος

 

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, η ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Τρίτης 21 Ιουνίου, στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Η Ένωση καλεί όλους τους αστυνομικούς του νομού Κοζάνης να συμμετέχουν στην ένστολη κινητοποίηση, που πραγματοποιείται συγχρόνως την ίδια στιγμή σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης των ένστολων.

 

«Με την παρούσα ανακοίνωση μας, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην κινητοποίησή μας δίνοντας βροντερό παρόν για να εκφράσουμε την αγωνία και την ανησυχία μας για το δυσοίωνο μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης.

Προστίθεται ότι «με την πολιτική των περεταίρω μειώσεων στους μισθούς, λαμβάνοντας υπόψη ότι από τον Αύγουστο 2011 δεν θα καταβάλλονται νυχτερινά, ενώ θα περικοπούν και τα πενθήμερα, καθώς επίσης και με τις μειώσεις των λειτουργικών δαπανών, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες οδηγούνται στο κλείσιμο και το Προσωπικό τους στο μαρασμό».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Τα ψέματα τελείωσαν. Είναι ώρα ευθύνης για όλους, οφείλουμε να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας και να δώσουμε δυναμικά το παρόν στην ένστολη διαμαρτυρία μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης».

Είναι η πρώτη ένστολη διαμαρτυρία που διοργανώνεται στην Κοζάνη, γι’ αυτό και αναμένεται με ενδιαφέρον. Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια ένστολη κινητοποίηση διαμαρτυρίας είχε αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί πριν μερικούς μήνες μπροστά στο δημαρχείο Κοζάνης, αλλά μετά από έντονο παρασκήνιο είχε ανασταλεί.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: