Έλλειψη γιατρών στην Παθολογική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

By on 25/01/2011

 

mpodosakeio«Πυρετός» το Σαββατοκύριακο  στην παθολογική κλινική  του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας αφού  εφημέρευε μόνον ένα γιατρός ο οποίος αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες νοσηλείας 32 ασθενών, να εξετάσει όσους προσήρχοντο στα εξωτερικά ιατρεία αλλά και να επιληφθεί όλων των παθολογικών  περιστατικών στις υπόλοιπες κλινικές.
Πηγή: Πρωινός Λόγος


Ο Αλέξανδρος Λυσιμάχου διευθυντής της εν λόγω κλινικής μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για έλλειψη γιατρών αλλά και για προβλήματα που εντείνονται αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας της παθολογικής κλινικής εφόσον δεν καλυφθούν οι εφημερίες για το υπόλοιπο του Ιανουαρίου από ειδικευόμενους.

 

Η απάντηση της διοίκησης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας θα δοθεί στην επικείμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ενώ και  σύμφωνα με πληροφορίες για την κατάσταση στην παθολογική κλινική ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Κοζάνης . Κατά τις ίδιες πάντα πηγές το πρωί της Κυριακής μεταφέρθηκε γιατρός από άλλη κλινική του Νοσοκομείου προκειμένου να συνδράμει στο έργο του κ. Λυσιμάχου.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: