Έκλεισε η εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports 2023 της IESF

By on 29/05/2023

Η esports σκηνή συνεχίζει να αναπτύσσεται με απίστευτους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα παιχνίδια eFootball και Tekken 7 έχουν καθιερωθεί ως δημοφιλής τίτλοι στον χώρο των esports και η Battlenet Gaming Stations ανέλαβε να φέρει τους εθνικούς τελικούς στην Ελλάδα.

Με στόχο τους παγκόσμιους τελικούς στο Ιάσιο της Ρουμανίας, επαγγελματίες (και όχι μόνο) παίκτες από όλοι την Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο, σε ένα διήμερο γεμάτο δράση

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς διεξήχθησαν οι αγώνες και ποιοι παίκτες κατέκτησαν την κορυφή.

Οι Τελικοί στο eFootball:

Οι εθνικοί τελικοί του eFootball διοργανώθηκαν την Κυριακή 29/5/2023, ανάμεσα στους 8 finalist που προήλθαν από ανοιχτά quals που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Το event έλαβε χώρα στοBattlenet Arena στον Άγιο Δημήτριο. Οι αγώνες προσελκύσανε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι καλύτεροι παίκτες αναμετρήθηκαν για την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Τελικούς του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος eSports στο Ιάσιο της Ρουμανίας. Ο μεγάλος νικητής του τουρνουά ήταν ο Μάριος “Greek-Mafia-29” Παπαπαναγιώτου, παίκτης της ομάδας ΠΑΟ eSports.

Ο Greek-Mafia-29 αναδείχθηκε ως αστέρι του eFootball στην Ελλάδα και θα εκπροσωπήσει περήφανα την ελληνική σημαία στο παγκόσμιο στάδιο των eSports.

Όλοι οι αγώνες:  https://www.twitch.tv/videos/1831403424

 

Οι Τελικοί στο Tekken 7:

Στο ίδιο venue, το Σάββατο 27/5/2023, ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα σκληρός καθώς παίκτες από όλη την Ελλάδα διεκδίκησαν την ευκαιρία της εκπροσώπησης. Ο Μάριος “Nivek” Μπιτσικόκος, παίκτης της ομάδας Phantasma, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Tekken 7 και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Η επιδεξιότητά του και η στρατηγική του τον έκαναν να ξεχωρίσει ανάμεσα στους αντιπάλους του και να προκριθεί για τον παγκόσμιο τελικό.

Όλοι οι αγώνες:  :https://www.twitch.tv/videos/1831403424

Η Προετοιμασία για τους Παγκόσμιους Τελικούς:

Οι δύο νικητές, Μάριος “Greek-Mafia-29” Παπαπαναγιώτου και Μάριος “Nivek” Μπιτσικόκος, θα εκπροσωπήσουν με περηφάνια την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Τελικούς του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος eSports, που θα λάβουν χώρα στο Ιάσιο της Ρουμανίας.

Οι δύο παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με τους κορυφαίους παίκτες από όλο τον κόσμο και να αποδείξουν το ταλέντο και την επιδεξιότητά τους σε ένα διεθνές περιβάλλον. Με την υποστήριξη της Battlenet και της ελληνικής κοινότητας eSports, αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να επιδείξουν τις δεξιότητές τους στον αγώνα για τη δόξα και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Συμπεράσματα: Οι εθνικοί τελικοί στα eFootball και Tekken 7 μέσω της BattleNet αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την ελληνική esports κοινότητα.

 

Οι δύο παίκτες, αποδείχθηκαν αξιόλογοι εκπρόσωποι της χώρας μας και θα διαγωνιστούν για την τιμή και την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στους Παγκόσμιους Τελικούς του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος eSports.
Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ελληνική παρουσία στον κόσμο των esports και να εμπνέουν τους νέους παίκτες να ακολουθήσουν τα βήματά τους.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: