ΠτολεμαÀδα: Νέα πτέρυγα στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

By on 11/06/2009

ΠτολεμαÀδα: Νέα πτέρυγα στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο



Στην παρουσίαση των προμελετών και των τοπογραφικών σχεδίων για την κατασκευή της νέας κτιριακής πτέρυγας και διαμόρφωσης του αύλειου χώρου προχώρησε το μεσημέρι η Διοίκηση του “”Μποδοσάκειου”” Νοσοκομείου ΠτολεμαÀδας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ η μελέτη θα χρηματοδοτηθεί από το ίδρυμα “”Μποδοσάκη””. Η νέα πτέρυγα θα περιλαμβάνει νέες πλήρεις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, εξαερισμό με φιλτραρισμένο αέρα και πλήρη κλιματισμό όλο το έτος.

Στη νέα πτέρυγα αναμένεται να λειτουργήσουν Εξωτερικά ιατρεία, Οφθαλμολογικό τμήμα, Ογκολογική μονάδα, Τμήμα Αιμοδοσίας, Βρεφονηπιακός Σταθμός και χώρος για τους φοιτητές του ΤΕΙ Μαιευτικής Με τα νέα αυτά έργα το Μποδοσάκειο καθιερώνεται πλέον οριστικά ως ένα από τα πρώτα Νοσοκομεία της περιφέρειας σε όλη την Ελλάδα.

πηγή:Flash TV

2 Comments

  1. 659.οpen20h

    11/06/2009 at 18:30

    νεο ξενοδοχειο στην Πτολεμαιδα !!!!!!!!

  2. 5488.αμπελουργός

    11/06/2009 at 21:25

    Αντι να κάνουν ''επεκτάσεις και προσθήκες'' (ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ + ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ κτλ), γιατί ΤΟΣΑ χρόνια ΔΕΝ φτιάχνουν ΕΝΑ περιφ/κό σε επίπεδο Δυτ. Μακεδονίας ;;;; Είναι η μόνη περιφέρεια απ τις 13 που ΔΕΝ εχει Παν/κό περ/κό Νοσ/μείο.:-(!blush

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: