Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες»

By on 18/11/2008

Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες»


ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣH NΕΛΕ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης σε συνεργασία με την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στην Κοζάνη το Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες». Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 25 ωρών, θα διεξαχθεί από 24 Νοεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου 2008, απογευματινές ώρες, σε αίθουσα στα γραφεία της Λέσχης.Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι είναι ηλικίας από 18 ετών και άνω.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής από 18 έως 21 Νοεμβρίου, καταθέτοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου
2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

Η κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών γίνεται στη Γραμματεία της ΝΕΛΕ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, (Νομαρχία, ημιώροφος, Γρ. 2, τηλ: 24610 67434 – 387). Κατά την επιλογή των ατόμων που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΝΕΛΕ (ΦΕΚ 794/τ.β’/31-12-1985) δεν επιτρέπεται η δημιουργία τμημάτων άνω των 25 ατόμων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης (πρώην Γ.Γ.Ε.Ε.) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων από εθνικούς πόρους.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: