Πλούσιο το έργο του ΠΕΠ για το νομό Κοζάνης

By on 17/07/2009

Πλούσιο το έργο του ΠΕΠ για το νομό Κοζάνης


Με τον πλέον θετικό απολογισμό έκλεισε επίσημα το ΠΕΠ (Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ) Δυτικής Μακεδονίας για το νομό Κοζάνης. Μετά την 6μηνη παράταση που πήρε το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, στις 30 Ιουνίου το μεγάλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα έκλεισε και τυπικά, δίνοντας την ευκαιρία στους φορείς να κάνουν τον απολογισμό των έργων που υλοποιήθηκαν.

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος Αντινομάρχης Κοζάνης, Γιάννης Σόκουτης, «μέσα από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης υλοποίησε 65 έργα συνολικού προϋπολογισμού 75 εκατομμυρίων ευρώ». Όλα τα έργα, όπως σημείωσε, «ολοκληρώθηκαν πλήρως και εγκρίθηκαν από την αρμόδια διαχειριστική αρχή και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Υπουργείου Οικονομικών».

Ο κ. Σόκουτης εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίησή του για την πορεία των έργων και ανέφερε πως μόνο 4 έργα μεταβιβάζονται και θα ολοκληρωθούν από το ΕΣΠΑ.«Αυτό το έργο που επιτελέστηκε πρέπει να πιστωθεί στο σύνολό του στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης και όχι μόνο στη σημερινή Νομαρχιακή Αρχή, αλλά και στην προηγούμενη, η οποία ήταν αυτή που πάρα πολλά έργα τα ενέταξε, και εμείς στη συνέχεια κληθήκαμε να τα υλοποιήσουμε» τόνισε.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: