Παύση λειτουργίας ΚΔΑΠ ΠτολεμαÀδας και Περδίκα

By on 24/05/2009

Παύση λειτουργίας ΚΔΑΠ ΠτολεμαÀδας και Περδίκα (επιστολή αναγνώστη)


ΚΔΑΠΕιμαι ενας αγανακτισμενος κατοικος αυτης της πολης (Πτολεμαιδα) και η αιτια ειναι η αποφαση του δημαρχου μαζι με το διοκητικο συμβουλιο της επιχειρησης (ΔΕΠΕΠΟΚ) να σταματησει την λειτουργια των δυο ΚΔΑΠ Πτολεμαιδας και Περδικα. Στα συγκεκριμενα ΚΔΑΠ φοιτουν 60 παιδια και εργαζονται 6 εργαζομενοι.

H αποφαση ληφθηκε πραγματικα στο ποδι γιατι δεν υπαρχει ουτε αποφαση του διοικητικου συμβουλιου της ΔΕΠΕΠΟΚ ουτε του δημοτικου συμβουλιου. Βεβαια μας ειπαν οτι η κυρια βανη στις επομενες συνεδριασεις που θα γινουν στο δημοτικο συμβουλιο στις 29 Μαιου και στις 2 ιουνιου θα φερει καινουρια εισηγηση γιατι το θεμα ειχε μπει εκτος ημερησιας διαταξης στις 20 του μηνος.αιτια αποτελει το τεραστιο χρεος της δεπεκοππ που αγγιζει αυτη τη στιγμη τις 290.000 ευρω . Βεβαια αυτο αποτελει δικαιολογια οταν για αντιστοιχα ταξιδια στην Αλεξανδρεια, Ντουμπαι, Μονπελιε, Εγκωμη,κλπ εχουν κατασπαταληθει χιλιαδες ευρω σε περιοδο οικονομικης κρισης.

Ποιοι ειναι ολοι αυτοι που ρυθμιζουν τις τυχες 66 ατομων και τους αφηνουν πραγματικα στο δρομο χωρις ιχνος κοινωνικης ευαισθησιας. Να σας πληροφορησω οτι ο δημος δεν μπηκε καν στον κοπο να στειλει το φακελο στον οργανισμο εργατικης εστιας οταν ολα τα ΚΔΑΠ του Νομου εκαναν κανονικα τα χαρτια τους με αποτελεσμα την εγκριση των δομων.να σας αναφερω εδω το παραδειγμα της Ποντοκωμης που παρολο που εχει 2 με 2500 χιλιαδες κατοικους εχει 2 κδαπ 20 ατομων και ο δημος Πτολεμαιδας με 60.000 κατοικους ουτε ενα.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: