Έτρεχε με 194 χιλιόμετρα στην περιφερειακή

By on 04/04/2007

Με 194 χιλιόμετρα την ώρα έτρεχε στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, με εκτεταμένους τροχονομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας, στο σημείο της περιφερειακής οδού όπου εντοπίστηκε το όχημα να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα ήταν 90 χιλιόμετρα την ώρα αντί για 194. Οι αστυνομικοί της τροχαίας εκτός από τη σύλληψη κατέσχεσαν την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα του οδηγού και αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματός του.

Μπλόκα με έμφαση στην περιφερειακή οδό

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της τροχαίας, με περιπολικά και μοτοσικλέτες οι οποίοι έστησαν μπλόκα σε διάφορους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με έμφαση στην περιφερειακή οδό, χρησιμοποιώντας ραντάρ, φωτογραφικές μηχανές και συσκευές αλκοτέστ. Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν στην περιφερειακή όπου στη διάρκεια της νύχτας ασυνείδητοι οδηγοί αυτοκινήτων διοργανώνουν αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας, πραγματοποιώντας με τα οχήματά τους επικίνδυνους ελιγμούς.
Συνολικά διαπιστώθηκαν 82 παραβάσεις, από τις οποίες οι 41 για υπερβολική ταχύτητα, ενώ σε 22 οδηγούς κατασχέθηκαν τα διπλώματα.

Πηγη:ΑΠΕ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: