Έκπτωση σε πολύτεκνους, τρίτεκνους και υπαλλήλους ΔΕΗ

By on 30/06/2008

Έκπτωση σε πολύτεκνους, τρίτεκνους και υπαλλήλους ΔΕΗ


Η εφαρμογή ενός μέτρου με ο οποίο θα ενισχυθεί η τοπική αγορά της Κοζάνης αλλά θα αποφέρει και οφέλη για τις οικογένειες των πολυτέκνων, τριτέκνων αλλά και των υπαλλήλων της ΔΕΗ, ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε κοινή συνέντευξη τύπου του πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γιώργου Σβώλη και των εκπροσώπων των σωματείων Ενέργειας/ΔΕΗ «Σπάρτακου» και «Ένωσης», αλλά και σε συνέντευξη που ακολούθησε με εκπρόσωπο του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας και τον Όμιλο Όραμα.

Σύμφωνα με τον κ. Σβώλη, τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης που θα προμηθευτούν από τον Εμπορικό Σύλλογο το ειδικό εκπτωτικό σήμα και το οποίο θα τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο της βιτρίνας τους, θα υποχρεούνται να κάνουν στους πολύτεκνους, τρίτεκνους και υπαλλήλους ΔΕΗ που είναι μέλη των δύο σωματείων «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» και «ΕΝΩΣΗ», με την επίδειξη της σχετικής κάρτας- εκπτώσεις στις αγορές τους σε ποσοστό από 10% έως 20%.

Σημειωτέον ότι η προαναφερόμενη έκπτωση θα ισχύει για τους μη εκπτωτικούς μήνες, δηλαδή για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο και όχι για τις περιόδους των γενικών εκπτώσεων ή προσφορών των καταστημάτων.
Τα δύο σωματεία θα διανείμουν το επόμενο διάστημα στα μέλη τους ειδική κάρτα με την οποία θα μπορούν να κάνουν με έκπτωση τις αγορές τους από τα καταστήματα της Κοζάνης τα οποία θα φέρουν το ειδικό σήμα που θα αναγράφει ότι είναι συμβεβλημένα με τη «ΔΕΗ»

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: