Άδικη απόλυση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής

By on 30/03/2009

Άδικη απόλυση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής


ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥΩς Νέοι, ως άνθρωποι αλλά και ως μέλη του νέου Θεσμού των Τοπικών Συμβουλίων Νέων καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την άδικη απόλυση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, του προέδρου του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ελλησπόντου Αλέξανδρου Κ. Κοκκινίδη, από την εδώ και τέσσερα (4) χρόνια εργασία του στο Δήμο Ελλησπόντου.

Η έκφραση μιας διαφορετικής γνώμης ή πρότασης από οποιονδήποτε και συγκεκριμένα από τον με διαδικασίες ψηφοφορίας εκλεγμένο πρόεδρο ενός Τοπικού Συμβουλίου Νέων, δεν πρέπει να αποτελεί την καταδίκη του και απομάκρυνση του από την εργασία του από ανθρώπους που εκλέγονται και οι ίδιοι με τον ίδιο τρόπο για να προσφέρουν και να υπηρετήσουν την κοινωνία.

Ακόμα και οι διαφορετικές απόψεις και μάλιστα από ένα Συμβούλιο Νέων τον ίδιο σκοπό έχουν, δηλαδή την προσφορά και την διεκδίκηση για κάτι καλύτερο για τους Νέους και γενικότερα την περιοχή του Ελλησπόντου. Αυτό άλλωστε είναι και η έννοια της Δημοκρατίας.

Μπορούν όλα τα προβλήματα να λύνονται με συνεργασία και συζήτηση για το κοινό συμφέρον και όχι με πράξεις προσωπικού συμφέροντος, κακίας και αδικίας εις βάρος του ενός, αλλά στην πραγματικότητα όλων των Νέων ενός Δήμου. Η άδικη αυτή πράξη αποδεικνύεται και από το γεγονός της μη κλήσης του προέδρου του Συμβουλίου Νέων στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

[Υποβλήθηκε απο neoi]

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: