Σχέδιο Δράσης Κυκλικής Οικονομίας Δήμου Κοζάνης: Παρουσίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο και live ερωτήσεις πολιτών

By on 18/10/2021

Το φιλόδοξο Σχέδιο Δράσης Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Κοζάνης παρουσιάζεται σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021,  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης. 

Με την κατάρτισή του, ο Δήμος Κοζάνης  στοχεύει στην προώθηση της κυκλικότητας αλλά και τη σύνθεση κυκλικών εφαρμογών, οι οποίες θα επιφέρουν οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η δημοτική αρχή επιδιώκει τη χαρτογράφηση αειφόρων και βιώσιμων παρεμβάσεων, οι οποίες θα επιφέρουν οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Δήμος Κοζάνης έχει θέσει το Σχέδιο Δράσης Κυκλικής Οικονομίας σε διαβούλευση μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ώστε  φορείς αλλά και πολίτες να εκφράσουν τις απόψεις και να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις τους.

Επιπλέον, σήμερα δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, να συμμετέχουν στη συζήτηση, υποβάλλοντας τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους μέσω του καναλιού του Δήμου Κοζάνης-Αίθουσα Συνεδριάσεων Κοιβεντάρειο στο YouTube 

https://www.youtube.com/channel/UCdXRXlJ_zIhmcp5PHytAqSg

Σημειώνεται ότι, το υλικό της διαβούλευσης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου Κοζάνης https://cityofkozani.gov.gr/diabouleuseis 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: