Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Καστοριάς

By on 29/03/2021

Με πολύ μεγάλη συγκίνηση ενημερώθηκα από το Διευθυντή του Σχολείου για τη βράβευσή σας στον 17ο Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης και Θεάτρου  “Castello Di Duino” που πραγματοποιήθηκε στην Τεργέστη. Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία τιμητική διάκριση, που μας γεμίζει όλους χαρά και υπερηφάνεια. 

 

Καταφέρατε να μετατρέψετε μία όμορφη προσπάθεια έμπνευσης και δημιουργικότητας σε μία επιτυχημένη και βραβευμένη δράση, στέλνοντας το μήνυμα ότι ενεργός πολίτης είναι εκείνος ο οποίος είναι ωφέλιμος στην κοινωνία.

 

Καταφέρατε να γίνετε πρεσβευτές της περιοχής και των ομορφιών της στις σχολικές κοινότητες όλου του κόσμου, δίνοντας το παράδειγμα και σε άλλες σχολικές μονάδες.

 

Καταφέρατε, μέσα από το θέμα του φετινού διαγωνισμού που ήταν «Εκεί που γεννιέται η μουσική», να “γεννήσετε” δύναμη, ελπίδα και πολλά χαμόγελα. Για εσάς και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. Ειδικά τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κάνουν καθημερινά εξαιρετική δουλειά, με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη.   

 

Εμείς από την πλευρά μας, ως Δήμος Καστοριάς, στηρίζουμε διαρκώς, με κάθε δυνατό τρόπο, το Σχολείο και τις ανάγκες του, γεγονός για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναγνωρίζεται και από τα παιδιά και από τη Διεύθυνση του Σχολείου. Είναι κάτι που μας γεμίζει θέληση και αποφασιστικότητα για να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα πράγματα.

 

Σας αξίζουν όλους σας, πολλά και θερμά συγχαρητήρια!

 

Γιάννης Κορεντσίδης

Δήμαρχος Καστοριάς

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: