Στο Ριζοβούνι Καρδίτσας βρέθηκε αντιπροσωπεία μελών της παράταξης “Μαζί για την Κοζάνη” μαζί με την ομάδα εθελοντών “Δημήτρη Δαϊρουση”

By on 17/09/2023

Στο Ριζοβούνι Καρδίτσας, σήμερα, βρέθηκε αντιπροσωπεία μελών της παράταξης “Μαζί για την Κοζάνη” μαζί με την ομάδα εθελοντών “Δημήτρη Δαϊρουση”, με σκοπό να παραδώσει αγαθά πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τον Θεσσαλικό κάμπο.

Η κατάσταση των συνανθρώπων μας δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Μπορείτε εύκολα να δείτε στα μάτια τους την απόγνωση που βιώνουν, έχοντας χάσει τα πάντα μέσα σε μόλις 48 ώρες. Κατά τη συνομιλία με τον πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας, που αριθμεί περίπου 250 κατοίκους, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχουν 17 σπίτια που κατέρρευσαν, με τους κατοίκους να μην έχουν που να κοιμηθούν. Ο παππάς του χωριού μαγειρεύει καθημερινά 1500 μερίδες, ενώ πολλοί κάτοικοι τρώνε στο “πόδι”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Επιπλέον, περίπου 3500 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Αυτές οι εικόνες καθιστούν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη θωράκισης της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας από τέτοια φαινόμενα.

This slideshow requires JavaScript.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: