Πρόσληψη 2 εργαζομένων με εξειδίκευση την πληροφορική απο την εταιρία Tictac Cyber Security στην Κοζάνη

By on 24/04/2023
Θέσεις εργασίας πληροφορικής Κοζάνη

Η εταιρία Tictac Cyber Security, με έδρα την Αθήνα, ανοίγει δύο (2) θέσεις για Τεχνικούς Υπολογιστών (IT Engineers, IT Administrators) στο νέο υποκατάστημα που ξεκινάει στην Κοζάνη, όπου θα απασχοληθούν συνολικά 5 άτομα μέσα στο 2023.

Απο το 2009 η Tictac ασχολείται με την ανάκτηση δεδομένων απο χαλασμένους σκληρούς δίσκους, SSD, κινητά τηλέφωνα και RAID συστήματα. Το 2016 ξεκίνησε το νέο τμήμα Κυβερνοασφάλειας της Tictac και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η Tictac Cyber Security καθιερώθηκε ώς μια απο τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες κυβερνοασφάλειας στη χώρα.

Η ομάδα της Tictac έχει διαχειριστεί εκατοντάδες περιστατικά κυβερνοεπιθέσεων και Ransomware και έχει κατακτήσει ηγετική θέση στον Ελλαδικό χώρο με ένα σημαντικό πελατολόγιο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. H εταιρία είναι Silver Partner της Microsoft, Platinum Partner της Acronis ενώ είναι διανομέας των λύσεων της Comodo/Xcitium, SecurityScorecard & Digimune στην Ελλάδα και Κύπρο.

Οι 2 θέσεις Τεχνικών Υπολογιστών αφορούν 8ωρη πενθήμερη εργασία Τρίτη – Σάββατο ή Δευτέρα – Παρασκευή.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν υποχρεωτικά τα παρακάτω κριτήρια:

  1. Να είναι κάτοικοι Κοζάνης
  2. Να μην έχει παρέλθει τετραετία από τη λήψη του πτυχίου τους (είτε απόφοιτοι λυκείου είτε απόφοιτοι ΤΕΙ/ΑΕΙ
  3. Να είναι μεταξύ 18-29 ετών
  4. Να μην έχούν συμμετάσχει σε άλλο πρόγραμμα προεργασίας 18-29
  5. Να μην παρακολουθούν κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή σεμινάριο (είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως)
  6. Να έχουν κάρτα ανεργίας (έστω για 1 ημέρα)

Μέσω του προγράμματος απασχόλησης θα σας δοθεί η δυνατότητα να εργαστείτε στην πόλη της Κοζάνης σε μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη εταιρία πληροφορικής, ούτως ώστε να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας. Οι μηχανικοί οι οποίοι θα δείξουν ιδιαίτερο ζήλο θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την εργασία τους και να εξελιχθούν στην εταιρία σε IT Engineer Level 1, Level 2, Level 3 ή Cyber Security Engineer Level 1, Level 2.

Να σημειωθεί οτι η εταιρία Tictac ευνοεί την εξέλιξη των εργαζομένων της προσφέροντας δυνατότητες πιστοποιήσεων απο τους μεγαλύτερους Vendors της αγοράς όπως Microsoft, Cisco, Watchguard, Acronis, Comodo κλπ

[ Υποβάλλετε τώρα το βιογραφικό σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Tictac Cyber Security ]

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: