«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024»: «Πλημμύρισε» από κόσμο η πόλη των Γρεβενών»

By on 07/07/2024

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024»: Απολαυστική η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία με τους Χρήστο Παπαδόπουλο, Μελίνα Ασλανίδου και Στέλιο Διονυσίου.

Απολαυστική ήταν η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος και η ΠΕ Γρεβενών , το βράδυ της Τετάρτης Πέμπτης 4 Ιουλίου 2024, στην Κεντρική Πλατεία  της πόλης. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Στέλιος Διονυσίου, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες τους, «ξεσήκωσαν» τις χιλιάδες κόσμου από τα Γρεβενά, αλλά και από γύρω περιοχές, που  κατέκλεισε κυριολεκτικά το χώρο της εκδήλωσης, σε μια μουσική βραδιά που ανέβασε ψηλά τον πήχη των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου και της ΠΕ Γρεβενών.

Η συναυλία, «έκλεισε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 5ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «Γρεβενών γεύσεις»  -“ενισχύοντας”  και τη «Λευκή Νύχτα» –  που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών, κάτι που ήταν και το ζητούμενο, όπως τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος  Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης.

This slideshow requires JavaScript.

Να σημειωθεί ότι, στοχευμένα φέτος, υποστηρίζοντας και υπηρετώντας τη συλλογική διάθεση και κάθε δημιουργική έκφραση και πρωτοβουλία ανθρώπων του τόπου μας, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» φιλοξενεί  πολιτιστικές παραγωγές που αναδεικνύουν τα ταλέντα, αλλά και τους καταξιωμένου γρεβενιώτες καλλιτέχνες

Στα πλαίσια αυτά, τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο  γρεβενιώτης  μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής , Χρήστος Παπαδόπουλος, στον οποίο απενεμήθει  τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Γρεβενών.

 

Σύνδεσμος βίντεο. 

https://youtu.be/lOXpst8bnsU 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: