Παρουσίαση του βιβλίου «Παλίμψηστα» του Παναγιώτη Δημόπουλου

By on 23/01/2023

Παρουσίαση του βιβλίου «Παλίμψηστα» του Παναγιώτη Δημόπουλου πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.

     Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Σοφία Καλμανίδου, Βιβλιοθηκονόμος, Παύλος Ταγτεβερενίδης, Φιλόλογος, Β.Π.Καραγιάννης, Συγγραφέας-Εκδότης Περιοδικού Παρέμβαση. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας. 

     Συνδιοργάνωση: Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

***

     Τα «Παλίμψηστα», που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Παρέμβαση, είναι μικρά κείμενα δοκιμιακού χαρακτήρα. Ο συγγραφέας μιλά για τη μουσική, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσονται προσωπικοί του στοχασμοί για ποικιλία θεμάτων. 

     Ο Παναγιώτης Δημόπουλος γεννήθηκε το 1977. Είναι πιανίστας και συνθέτης. Έχει εκδώσει ηχογραφήσεις και μελέτες του, αποσπώντας θετικές κριτικές διεθνώς. Διδάσκει μουσική από το 2008. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης. Αυτό είναι το πρώτο, επί της ουσίας, βιβλίο του και δεν είναι απίθανο να παραμείνει το μοναδικό.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: