Παράταση μέχρι 15 Φεβρουαρίου: Πρόσκληση σε συγγραφείς, φωτογράφους και εικαστικούς για συμμετοχή σε έκδοση βιβλίου με θέμα τον «Έρωτα»

By on 01/02/2024

Οι Εκδόσεις Παρέμβαση πρόκειται να πραγματοποιήσουν συλλογική έκδοση βιβλίου με θέμα τον Έρωτα. 

     Στο πλαίσιο αυτό καλούμε συγγραφείς, φωτογράφους και εικαστικούς, να αποστείλουν κείμενα, ασπρόμαυρες καλλιτεχνικές φωτογραφίες και εικαστικά έργα που θα συμπεριληφθούν στο βιβλίο. 

     Τα κείμενα θα πρέπει να είναι αδημοσίευτα. Μπορούν να είναι αφηγήσεις, ποιήματα, διηγήματα, δοκίμια κ.α. Κάθε ποίημα δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 500 λέξεις και κάθε πεζό τις 1000 λέξεις. Στο e-mail θα πρέπει να υπάρχει επισύναψη του κειμένου σε μορφή word.doc ή docx, αλλά όχι σε pdf.  Τα γράμματα θα πρέπει να είναι πεζά, με τονισμό. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι ασπρόμαυρες, σε ψηφιακά αρχεία jpeg με ανάλυση 300 dpi. Τα εικαστικά έργα μπορούν να είναι ασπρόμαυρα ή έγχρωμα.

     Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2024, σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση: [email protected]  

    Είναι απαραίτητο να αναφέρεται στο σώμα του e-mail ο τίτλος του κειμένου/φωτογραφίας, καθώς και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε συμμετέχοντος (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο). Ο τίτλος/θέμα του E-mail θα πρέπει να είναι: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ με κεφαλαία γράμματα.

     Η έκδοση στην οποία θα συμπεριληφθούν τα κείμενα και οι φωτογραφίες, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 από τις Εκδόσεις Παρέμβαση.

     Η συμμετοχή στην έκδοση σημαίνει ότι ο συμμετέχων/η συμμετέχουσα παραχωρεί στους διοργανωτές το δικαίωμα να διαχειριστούν, να εκδώσουν, να διακινήσουν και να διαθέσουν τα κείμενα και τις συμμετοχές που θα  αποσταλούν, χωρίς να τηρεί οποιαδήποτε απαίτηση. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και μπορούν στη συνέχεια να διαχειριστούν τα έργα τους όπως εκείνοι επιθυμούν. Καθένας από τους συμμετέχοντες δηλώνει, αυτοδίκαια με την αποστολή του έργου του, ότι αυτό αποτελεί δική του πνευματική εργασία και ιδιοκτησία, ότι η μελλοντική του έκδοση δεν προσβάλλει δικαιώματα τρίτου και δεν αντίκειται στον νόμο. 

     

Πληροφορίες: 

24610-29475

6934812044

[email protected]

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: