Πανελλήνια Μουσική Συνάντηση στην Κοζάνη

By on 18/10/2021
Ο Σύλλογος Φίλων της Τζαζ στην Κοζάνη και ο Δήμος Κοζάνης ΟΑΠΝ, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, διοργανώνουν Πανελλήνια Μουσική Συνάντηση στις 20 Οκτωβρίου 2021στην Κοζάνη με την συμμετοχή έξι μουσικών σχημάτων και περισσότερων από 20 μουσικών από Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα και Κρήτη. Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 20.00 στην Αίθουσα Τέχνης της πόλης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
🎼Γνωστή εδώ και δεκαετίες για την μουσική της παράδοση, η Κοζάνη διαθέτει πληθώρα σημαντικών μουσικών αναγνωρισμένων παγκοσμίως στο χώρο της κλασσικής, της τζαζ αλλά και σε άλλα είδη της μουσικής.
🎶Στην πόλη έχει αναπτυχθεί εδώ και αρκετά χρόνια μια σχέση με τη τζαζ, τόσο από τους μουσικούς της όσο και από το ιδιαίτερα ζεστό ακροατήριό της, που πάντα στηρίζει την ποιοτική μουσική.
🎵Σε αυτή την Πανελλήνια Μουσική Συνάντηση θα συμμετέχουν σημαντικοί μουσικοί από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα ο τρομπετίστας Γιάννης Οικονομίδης, ο σαξοφωνίστας Κώστας Δημητρίου, οι πιανίστες Γιώργος Τζούκας, Φίλιππος Κωσταβέλης, οι κιθαρίστες Κώστας Σαπαλίδης, Μπάμπης Τυρόπουλος, Μιχάλης Ζέγας, Θοδωρής Κότσυφας, Σάκης Ντοβόλης, οι μπασίστες Ντίνος Μάνος, Βασίλης Κουτσονάνος, Δημήτρης Γιαλαμάς, Λάκης Τζήμκας, Φώτης Ντοβόλης και οι ντράμερ Δημήτρης Κλωνής, Σώτος Κουτσουνάνος, Αλέξανδρος Σπανίδης, Φώτης Βακουφτσής, Δημήτρης Αζοράκος, Μανόλης Κουτσουνάνος, Άγης Τζουκοπουλος.
👉Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών https://bit.ly/3mPh6Ru

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: