Πάρις Κουκουλόπουλος: Ενώνουμε, προχωράμε!

By on 25/05/2023

Αγαπητοί συμπολίτες 

Στις 21 Μαΐου όλοι μαζί στείλαμε με την ψήφο μας ένα καθαρό και ισχυρό μήνυμα πως είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για το μέλλον που αξίζει στον τόπο μας, κόντρα σε όλα τα συμφέροντα που επιδιώκουν τη λεηλασία του. Κάναμε την ψήφο μας δύναμη αλλαγής για μας και τα παιδιά μας.

Οι συνυποψήφιοι μου και εγώ που στελεχώσαμε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, καταθέσαμε μια σειρά καινοτόμων αλλά ρεαλιστικών προτάσεων που απαντούν στα προβλήματα των πολιτών και δημιουργούν προοπτική για τον τόπο και ιδιαίτερα τους νέους μας, οι οποίες αξιολογήθηκαν και εκτιμήθηκαν από τους πολίτες που μας τίμησαν, μας ενίσχυσαν και πετύχαμε όλοι μαζί να κερδίσουμε μια κοινοβουλευτική έδρα στην Π.Ε. Κοζάνης.

Μια έδρα που θα είναι η φωνή όλων μας στα κέντρα αποφάσεων για να ακουστεί όπως πρέπει και εκεί που πρέπει πως ο τόπος μας αξίζει καλύτερης τύχης, και μεγαλύτερου σεβασμού. Για να γίνει ξεκάθαρο και σαφές σε όλους πως η Π.Ε. Κοζάνης θα ξαναγίνει αυτό που ήταν πάντα, αλλά στερήθηκε τα τελευταία χρόνια. Πρωταγωνίστρια στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ένας τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ακουμπήσουν τα όνειρα τους και να τα δουν να εκπληρώνονται.

Προσωπικά, σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και σε μένα. Θα τιμήσω την εντολή σας με κάθε τρόπο και με όλες μου τις δυνάμεις.

Μπροστά μας έχουμε μια ακόμα εκλογική μάχη που είναι κρισιμότερη απ’ αυτήν της 21ης Μαΐου.

Είναι η μάχη που θα καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα κυβερνηθεί η χώρα τα επόμενα χρόνια που όλα δείχνουν πως μόνο εύκολα δεν θα είναι.

Η εμβληματική πρόταση της ενεργειακής δημοκρατίας, οι  καθαρές και καινοτόμες προτάσεις για την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη, οι μεταρρυθμίσεις και ο εκσυγχρονισμός που χρειάζεται η χώρα σε διάφορους τομείς, η αποφασιστική ενίσχυση μιας σειράς δημόσιων δομών με πρώτες αυτές της υγείας και της παιδείας, είναι από τα βασικά στοιχεία των πολιτικών που προτείνει και υποστηρίζει με σθένος το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, στοιχεία που μπορούν να μας οδηγήσουν σε μια σύγχρονη κοινωνία που σέβεται και στηρίζει τον κάθε πολίτη της, σε μια κοινωνία προόδου και αλληλεγγύης χωρίς τοξικούς διαχωρισμούς και παράλογες αντιπαλότητες. 

Είναι η ώρα ν’ αφήσουμε πίσω ό,τι μας χώριζε και να ενώσουμε δυνάμεις, είναι η ώρα να ξεφύγουμε από το τέλμα και να πάμε, επιτέλους, μπροστά.

Ενώνουμε, προχωράμε!

   

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: