Λευτέρης Ιωαννίδης: Ζητώ την δεύτερη εντολή σας

By on 31/05/2019

Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης όποια  ιδεολογική ή κομματική ταυτότητα και αν έχουν.

Σε όλους, γιατί όλοι μαζί είμαστε ένα ισότιμο σώμα το οποίο ο Δήμαρχος καλείται να υπηρετεί σε κάθε βήμα, σε κάθε λέξη του.  

Το πρόγραμμα, το ψηφοδέλτιο και οι εκλεγμένοι μας επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουμε κομματική απόχρωση.

Είμαστε ανεξάρτητος πολιτικός φορέας, είμαστε η μόνη επιλογή που απέμεινε για την εκλογή της ερχόμενης Κυριακής, που ταυτίζεται απόλυτα με τις αυτοδιοικητικές ανάγκες και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Στην Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα να αφήνουμε τις κομματικές μας ταυτότητες στην πόρτα.

Κατά την διάρκεια της θητείας μας, συνομιλήσαμε θεσμικά με όλους τους πολιτικούς χώρους και με όλες τις κρατικές βαθμίδες σε κάθε ευκαιρία και με μόνο πρόταγμα το καλό του Δήμου και όχι το στενό, κομματικό συμφέρον οποιουδήποτε χώρου.

Δεν αρνηθήκαμε ποτέ καμία δημοκρατική στήριξη, δεν ζητήσαμε όμως ποτέ καμία στήριξη. Η μόνη στήριξη που χρειαζόμαστε και αποζητούμε σε κάθε ευκαιρία είναι αυτή των Δημοτών που υπηρετούμε.

Η Δημοτική Κίνηση είναι φτιαγμένη ελεύθερα, πολιτεύεται ελεύθερα, και κινείται ελεύθερα.

Η Δημοτική Κίνηση έχει δύο πατρίδες που σέβεται, την Κοζάνη και την Ελλάδα.

Η Δημοτική κίνηση παραμένει μια ανοιχτή, ελεύθερη παράταξη χωρίς παρωπίδες και για αυτό σας καλώ την Κυριακή να δώσετε την δεύτερη εντολή να διοικήσουμε τον Δήμο με τον ίδιο, ελεύθερο τρόπο. Η Κοζάνη χρειάζεται όσους ξέρουν να συνεργάζονται. Δεν μας περισσεύουν πια οι συναινέσεις!

 

Λευτέρης Ιωαννίδης

υποψήφιος Δήμαρχος

One Comment

  1. Partula Liona

    31/05/2019 at 12:58

    Γιατί το τρελό αγόρι δεν έφερε αντίδραση σχετικά με τις πρεσπες ;;;

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: