Θέμης Μουμουλίδης: «Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την «διαρροή» ψευδών εγγράφων. Πρόκειται για μεθοδευμένη ενέργεια πολιτικής εξαπάτησης και εκφοβισμού της κοινωνίας…»

By on 10/11/2018

Εκτεθειμένοι όσοι υποστηρίζουν την ύπαρξη επίσημου στρατιωτικού εγγράφου,  που να αφορά στην πρόθεση χρήσης του στρατοπέδου «Πόρτη» στην Νεάπολη Βοίου. Είναι προφανής ο στόχος δημιουργίας εντυπώσεων και δημιουργίας διχαστικού κλίματος στην κοινωνία.

Πρόκειται για ενέργεια«πολιτικά ύποπτη» που σκοπός της είναι η δημιουργία «κλίματος» κατά της κυβέρνησης , που ταυτόχρονα επιχειρεί να εκθέσει την Περιφερειακή αρχή, αλλά και την δημοτική αρχή Βοίου.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι ουδέποτε κοινοποιήθηκε παρόμοιο επίσημο στρατιωτικό έγγραφο στην Περιφέρεια, στον Δήμο Βοίου ή σε οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο φορέα.

 

Είναι φανερό πως εκείνοι που αυτοσκοπός τους είναι, η πολιτική τους επιβίωση, μετέρχονται κάθε μέσου, υιοθετώντας την ρήση : “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”!

Είναι φανερό πως οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ανάγονται από κάποιους αμετανόητους σε «υπέρ πάντων αγώνα».

 

Δεν υπάρχει καμιά πολιτική απόφαση που να επιλέγει το στρατόπεδο «Πόρτη» σε χώρο εγκατάστασης προσφύγων. Μοναδικός στόχος της «διαρροής» η δημιουργία διχαστικού κλίματος στην κοινωνία.

 

Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη «διαρροή» ψευδών εγγράφων (και μάλιστα στρατιωτικών). Πρόκειται για μεθοδευμένη ενέργεια πολιτικής εξαπάτησης και εκφοβισμού της κοινωνίας.  

Περιμένουμε  από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να τοποθετηθούν σε αυτό το ανησυχητικό και πρωτοφανές για την περιοχή μας φαινόμενο.

 

Ταυτόχρονα περιμένουμε από την δημοκρατική ηγεσία του ελληνικού στρατού να πράξει τα αυτονόητα για την αποκατάσταση της αλήθειας.

One Comment

  1. Κωσταντινιά Ντέμου "Μακεδόνισσα"

    11/11/2018 at 23:39

    Σπίτι σου να κρεμαστείς ΜΕΓΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ οι λεπροί μολύνουν το περιβάλλον !

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Skip to toolbar