Ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

By on 25/01/2023

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών σας προσκαλούν στον Ετήσιο χορό του Εμπορικού Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 21:00 στο Ξενοδοχείο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».

 

Με την απόφαση διοργάνωσης του χορού, μετά τα δύσκολα προηγούμενα, λόγω της πανδημίας χρόνια, θέλουμε να τονίσουμε τους δυνατούς δεσμούς που ενώνουν τους επαγγελματίες του τόπου μας τόσο μεταξύ τους όσο και με την τοπική κοινωνία. Είμαστε βέβαιοι για ακόμη μία φορά ότι οι καταναλωτές μας αλλά και οι συνάδελφοί μας θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας για να περάσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη και ξεχωριστή βραδιά με πλούσια δώρα.

 

Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά οι γνωστοί και αγαπητοί σε όλους μας Γρεβενιώτες  τραγουδιστές Τάκης Δρουδάκης και Αντώνης Ζαρκάδας με τις ορχήστρες τους. Ενώ οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα φύγουν με υπέροχα και  ξεχωριστά Δώρα που με μεγάλη χαρά μας προσφέρουν οι συνάδελφοι επαγγελματίες της πόλης μας.  

 

Ο Εμπορικός κόσμος χορεύει και σας καλεί όλους μικρούς και μεγάλους. 

 

Φοράμε τα καλά μας και δίνουμε Ραντεβού το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην όμορφη αίθουσα δεξιώσεων του Ξενοδοχείου «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».

 

Σας περιμένουμε για να γλεντήσουμε όλοι μαζί σε μια ξεχωριστή όμορφη βραδιά γεμάτη  τραγούδι, χορό και κέφι. 

                                                                               Με τιμή 

                                                                               Το Διοικητικό Συμβούλιο του

Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: