Εκδήλωση για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

By on 22/11/2022

«Οι γυναίκες από το 1922 έως το 2022 μέσα από τις τέχνες: H ευαλωτότητα και η δύναμή τους» – Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, 19:30, Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης

Ο Δήμος Κοζάνης σας προσκαλεί  στην καλλιτεχνική εκδήλωση «Οι γυναίκες από το 1922 έως το 2022 μέσα από τις τέχνες: H ευαλωτότητα και η δύναμή τους», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στις 19:30, στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την 25η Νοεμβρίου – Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών και εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων «100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν γυναικείες εμπειρίες  στη διάρκεια αυτών των 100 χρόνων, πλαισιωμένες από φωτογραφίες και ζωντανή μουσική, που θα σηματοδοτούν πολιτισμικά τις αναφερόμενες χρονικές περιόδους. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και της Επιτροπής για την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή του Δήμου Κοζάνης. Η δράση αποτελεί συνδιοργάνωση του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών και του Μικρασιατικού Συλλόγου Π.Ε. Κοζάνης, με τη συμμετοχή του Συμβουλευτικού Κέντρου Κοζάνης του ΚΕΘΙ, του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, της Ένωσης Ποντίων Κυριών Δυτικής Μακεδονίας «Η Μνήμη», της Κοινότητας Μαυροδενδρίου και του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης.

?????????????????????????????????????

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: