Ανώτερη Δραματική Σχολή «Ανδρέας Βουτσινάς»: Yποβολή αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις

By on 01/09/2022
voutsinas

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

Έλα στη μεγαλύτερη σχολή της πόλης

Συνεχίζονται οι υποβολές αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις των υποψηφίων του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 που ολοκληρώνονται στις 12 Σεπτεμβρίου 2022. Η Ανώτερη Δραματική Σχολή ΄΄Ανδρέας Βουτσινάς΄΄, ιδρύθηκε το 2008 με την καθοδήγηση του παγκοσμίως αναγνωρισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη-δάσκαλου Ανδρέα Βουτσινά, σε συνεργασία με μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων ανθρώπων του θεάτρου της Θεσσαλονίκης.

 

Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ παρέχει ένα προσεκτικά δομημένο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο εκτός από το επίσημο πρόγραμμα μαθημάτων που ορίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού, περιλαμβάνει επιπλέον αντικείμενα, καθώς και σεμινάρια από σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με νέους συνεργάτες στα τακτικά μαθήματά μας και πολύ σημαντικούς συνεργάτες στα μαθήματα της σεμιναριακής ζώνης που έχουμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Φάνης Μουρατίδης, ο Γωγώ Μπρέμπου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Μιχάλης Συριόπουλος, ο Άκης Σακελαρίου και ο Ευδόκιμος Τσολακίδης θα είναι εδώ για να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στο νέο έτος. Διευθυντής Σπουδών: Παύλος Δανελάτος 

Υποτροφίες Ανδρέας Βουτσινάς 2022-23 & δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας

Όπως κάθε χρόνο η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους υποψήφιους για το Α ΈΤΟΣ της δραματικής σχολής που συμμετέχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις να κερδίσουν μια από τις ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του μεγάλου δασκάλου, σκηνοθέτη και ιδρυτή της σχολής μας. Επίσης προετοιμάζει δωρεάν όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις μας. Πληροφορίες στη γραμματεία της σχολής.

 

ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ

Λέοντος Σοφού 18, 5ος όροφος, Μέγαρο Αλλαμανή, Τ.Κ. 54625 Θεσσαλονίκη

τηλ: 2310528917 & 2313013815 fax: 2313012919,

URL: www.andreasvoutsinas.com

e-mail: [email protected] & [email protected]

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: