Ακαδημίες Γονέων «Από το Α έως το Ω»

By on 10/01/2023
Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. σας καλεί να παρακολουθήσετε το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω”, το οποίο πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».
📢Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4-8 (τέσσερις-οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα, 18:15-20:00, από Νοέμβριο έως Μάιο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.
📍Οι Ακαδημίες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε περιοχές της Αττικής και Θεσσαλίας, ενώ θα υπάρχει και υβριδική κάλυψη της Ακαδημίας Νέας Σμύρνης για το Δίκτυο των Ακαδημιών και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

📝Tο πρόγραμμα της 3ης Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:15: https://tinyurl.com/y7jvfpea

Για να παρακολουθήσετε την 3η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link: https://us06web.zoom.us/…/reg…/WN_OP-tOFvxStajAvELWuVcyQ

ℹ Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο [email protected].
👉Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Κοζάνης αποτελεί μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: