Άγρια Ληστεία στον Κρόκο Κοζάνης

By on 28/11/2012

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την αγριότητα της ληστείας – Οι δράστες βασάνισαν το θύμα τους σε δύο δόσεις…

Σύμφωνα με το newsit.gr όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στις 03.30. Οι 3 άγνωστοι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Κρόκου Κοζάνης. Το θύμα που εκείνη την ώρα κοιμόταν άκουσε τον θόρυβο, σηκώθηκε και δέχθηκε την πρώτη άγρια επίθεση των ληστών.

Αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα, τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν στα δωμάτια για χρήματα και κοσμήματα. Ύστερα από λίγο βρήκαν τις οικονομίες του, αλλά όπως φαίνεται δεν έμειναν ικανοποιημένοι.

Έτσι πλησίασαν το θύμα και άρχισαν να τον απειλούν, πως θα τον σκοτώσουν αν δεν τους αποκαλύψει που έχει τα υπόλοιπα. Ένας από τους δράστες μάλιστα τον μαχαίρωσε στον ώμο. Οι ληστές έψαξαν για λίγο ακόμα χωρίς να βρουν τίποτα άλλο και έφυγαν πριν φτάσει στο σπίτι η αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο και πλέον είναι καλά στην υγεία του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να οδηγούνται από τα πρώτα στοιχεία, πως έχουν να κάνουν με σπείρα αλλοδαπών…

newsit.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: